Kuljetus­palvelut

Kaikki kulkee kellon ympäri. Oikean kokoisella kalustolla ihmiseltä ihmiselle tai yrityksestä toiseen, ajallaan ja luotettavasti.

Tampereen Autokuljetus Oy kuljettaa kuormasi 300 erilaisen ammattiauton voimin. Yksityisten kuljetusyrittäjien ja kuljetusliikkeiden omistama KTK-yritys eli kuljetusten tilauskeskus hoitaa kuormasi perille yhdellä puhelinsoitolla ja palvelee joustavasti käytännön järjestelyissä.

Ota yhteyttä ja pistä meidät liikkeelle! Soita numeroon (03) 38 38 200 tai pyydä tarjous / tee tilaus!

Lähettipalvelut

KTK-lähetti tuo ja vie puolestasi ovelta ovelle Pirkanmaan alueella. Monipuolinen kalustomme on jatkuvasti liikkeellä, kun haluat ulkoistaa kuljetustarpeesi. Lähetyksesi kulkevat nopeasti ja luotettavasti paikasta toiseen toivomasi aikataulun mukaisesti. Voimme sopia kanssasi myös vakioreitit ja säännöllisen aikataulun.

Nouto- ja jakelupalvelut

Kun kyytiin pitää mahtua isompi kappalemäärä kuljetettavaa, tilavat paketti- ja umpikuorma-automme noutavat tai jakelevat tuotteesi. Suuretkin erät kulkevat joustavasti perille, vaikka reitti sisältäisi useampiakin kuljetuskohteita.

Kappaletavara­kuljetukset

Käytössäsi on kaikki kalustovalikoimamme vaihtoehdot kappaletavarakuorman kuljetukseen. Hoidamme nopeasti ja luotettavasti niin yhden kuorman keikat kuin laajemmatkin kokonaisuudet oheispalveluineen.