Multaa

Soita ja tilaa multaa (03) 38 38 207 tai pyydä tarjous!

Toimitamme Kekkilän multatuotteita

Kekkilä Istutusmulta

Istutusmulta on levitysvalmis lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta. Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Kivennäisaines tuo rakenteeseen kestävyyttä ja läpäisevyyttä. Istutusmulta soveltuu pensas-, puu- ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi.

Kekkilä Nurmikkomulta

Nurmikkomulta on levitysvalmis kalkittu, lannoitettu ja seulottu kasvualusta piha- ja puistonurmikoille, ja sen kivennäisainepitoisuus on istutusmultaa korkeampi. Nurmikkomulta soveltuu nurmialueille, joilta vaaditaan hyvää kulutuskestävyyttä runsaan käytön tai raskaiden hoitokoneiden takia. Kasvualusta ja sen pinta säilyvät vettä läpäisevinä kivennäisaineksen ansiosta varmistaen juurtumisen ja itämisen vaativissakin olosuhteissa.

Kekkilä Viljelymulta

Viljelymulta on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu kasvimaan perustamiseen, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin. Se sopii myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Viljelymulta on kalkittu ja seulottu kasvualusta, ja se on peruslannoitettu hidasliukoisella luonnonlannoitteella, jonka ravinteet vapautuvat tasaisesti läpi kasvukauden. Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Kekkilä Männynkuorikate

Männynkuorikate sopii istutusalueiden maanpinnan kattamiseen ja maisemointiin. Katepinnan ansiosta istutukset ovat helppohoitoisia ja siistejä. Sopii myös erinomaisesti komposteihin seosaineeksi kuoren tasajakoisuuden ansiosta.